Parazita életmód

Sprats paraziták

sprats paraziták zapper paraziták

Csak a címkén feltüntetett lejárati időn EXP belül szabad felhasználni. A közvetlen csomagolás első felbontása után felhasználható: 1 évig El kell kerülni, hogy a készítmény az állat szemével érintkezzen. A készítményt sérült bőrfelületen nem szabad alkalmazni.

sprats paraziták stalker műparazita

A kezelt állatokat jól szellőző helyiségben hagyjuk megszáradni. Ne zárjuk az állatot szűk helyre vagy szállítóketrecbe, amíg a szőrzete teljesen meg nem szárad. A tolerálhatóságra és a hatékonyságra vonatkozó adatok hiányában a készítmény macskán és kutyári kívül nem ajánlott más állatfajok kezelésére.

sprats paraziták bél paraziták tünetei és kezelése

Fontos gondoskodni arról, hogy az állatok ne tudják egymást nyalogatni a kezélés után. A fipronil kedvezőtlenül hathat a vízi élőlényekre.

Alkalmazás után 2 napig nem szabad engedni a kutyákat természetes vizekben úszni.

A bőr epidermis rétegének szivárványos fertőzése pityriasis ; gombás fertőzés megelőzése.

Egy-egy kullancs megtelepedhet az állaton. Ez okból, kedvezőtlen körülmények között nem zárható ki teljesen a kullancsok által teljesztett fertőző betegségek átvitele. A kezelt állatokat a permetezés után legalább 30 percig, ill. Ne permetezzük nyílt lángra, vagy bármilyen izzásban lévő anyagra. Kizárólag külsőleges alkalmazásra.

Parazita növény

A patkányon és nyúion végzett laboratóriumi vizsgálatok szerint a fipronil nem rendelkezik bizonyított teratogén hatással. Szoptató szukák kezelése után a kölykök rendkívül jól tolerálták a készítményt. Vemhes, vagy szoptató nőstény macskák kezeléséről riem állnak rendelkezésre adatok. A mellékhatások jelentkezésének kockázata lásd a 6.

Az állatok kezelését végző személyre vonatkozó figyelmeztetések Ez a készítmény nyálkahártya- és szem-irritációt okozhat, ezért el kell kerülni, hogy a szájba, vagy a szembe jusson. A hatóanyagra vagy alkoholra ismerten túlérzékeny sprats paraziták kerülniük kell az érintkezést a készítménnyel.

El kell kerülni, hogy az oldat az sprats paraziták érintkezzen. Ha ez mégis megtörténik, szappannal és vízzel kezet kell mosni. Ha sprats paraziták oldat véletlenül a szembe került, tiszta vízzel gondosan ki kell öblíteni.

Mennyi ideig élnek a tetvek a kezelés után?

Amíg a szőrzetük meg nem száradt, a kezelt állatokat nem szabad simogatni és a gyermekeknek sem szabad megengedni, hogy játsszanak velük.

Ezért ajánlott az állatok kezelését nem napközben, hanem koraeste elvégezni, továbbá nem szabad hagyni, hogy a nemrég kezelt állatok a gazdájukkal legfőképpen gyermekekkel aludjanak. Az állatok permetezését a szabadban, vagy jól szellőző helyiségben kell végezni. Ne lélegezzük be a permetet.

sprats paraziták lehetnek e a férgek gyapjúban

A készítmény alkalmazása közben nem szabad dohányozni, enni és inni. A kezelést PVC vagy nitril védőkesztyűben végezzük.

Prestige Milletsprays - sárga fürtös köles 100 g

A ruházat megóvása érdekében ajánlatos vízhatlan védőkötényt viselni. Ha a ruházat erősen átnedvesedett a készítménytől, le kell vetni és ki kell mosni, mielőtt ismét használnák. Használat sprats paraziták dobjuk ki a védőkesztyűt, azután mossunk kezet szappannal és vízzel.

A bőrre fröccsent oldatot azonnal le kell mosni szappanos vízzel.

Fypryst spray

Ha irritáció lép fel, orvoshoz kell fordulni. Ismert túlérzékenység vagy asztma esetén kifejezett érzékenység alakulhat ki a készítménnyel szemben. Kerülni kell az állatgyógyászati készítménnyel való érintkezést, ha korábban a készítmény alkalmazása során sprats paraziták reakció alakult ki.

Több állat kezelése esetén különösen fontos a megfelelő szellőzés. Több állatot kezeljünk a szabad levegőn vagy távolítsuk el a kezelő helyiségből a már befújt állatokat, amíg el nem párolog az alkohol, és szellőztessünk ki az egyes állatok kezelése között a levegőben lévő készítmény mennyiségének kezelik a giardiasist érdekében. Ezen felül az állatokat jól szellőző helyiségben hagyjuk megszáradni, és ne helyezzünk el több frissen kezelt állatot ugyanabban a helyiségben.

A fipronil ártalmás lehet a vízi élőlényekre.

Medical expert of the article

El kell kerülni, hogy a készítmény, vagy a kiürült csomagolóanyag élővizekbe jusson. Kérdezze meg a kezelő állatorvost, hogy milyen módon semmisítse meg a továbbiakban nem szükséges állatgyógyászati készítményeket!

A parazita növények kutatások tárgyát képezik, például az evolúció során a fotoszintézis elvesztése témájában. Parasitic plants are important in research, especially on the loss of photosynthesis during evolution. WikiMatrix Más parazita növények néhány, vagy egyetlen fajra specializálódnak.

Ezek az intézkedések a környezetet védik. Átlátszatlan, fehér, ml-es HDPE flakon adagolópumpával, amely 0,5 ml oldatot adagol egy pumpálás alkalmával.

Átlátszatlan, fehér, ml-es HDPE flakon adagolópumpával, amely 1,5 ml oldatot adagol egy pumpálás alkalmával. Átlátszatlan, fehér, ml-es HDPE flakon adagolópumpával, amely 3,0 ml oldatot adagol egy pumpálás alkalmával. Előfordulhat, hogy nem minden kiszerelés kerül kereskedelmi forgalomba.

Mennyi ideig élnek a tetvek a kezelés után?

Az állatgyógyászati készítménnyel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon a forgalomba hozatali engedély jogosultjának helyi képviseletéhez. A termékhez akkor tudsz véleményt írni, ha regisztrált és bejelentkezett felhasználó vagy! Feladó: Erika.