Dave's Birthday/Housewarming/Medical Fundraiser

Parazita harapásnyomok. Távolítsa el az agyi parazitákat. Pest-Stop BUGO ágyi poloska csapda puha textíl felületre 12db/cs.

Tartalom

  A meggyógyult hegek zárt gabonával rendelkeznek, és érzékelhetőek a bőr felszínén.

  parazita harapásnyomok

  Nyitott hegek és vágások A nyitott hegek és vágások olyan sebek, amelyek frissek és nem gyógyultak be a bőrön. Az ilyen típusú hibák nyitott gabonával rendelkeznek, és általában nem vehetők fel a vágási területre.

  Golyólyukak Ezek lyukak készült a golyók a megélhetési vadászat. Furatok Általában hegekből vagy vágásokból fordulnak elő, amelyek a barnító folyamat során a dobok forgásának mechanikai hatása miatt nyíltak meg.

  parazita harapásnyomok

  Is, lyukak történhet eredményeként rossz nyúzás technika. Széles középső lyukak Ezek a lyukak az állat testzsírjának és a dobok barnító folyamatának az eredménye, ami néha megnyitja őket. Máskor, ez csak egy nagy hiba a központban, egyenetlen felülettel.

  parazita harapásnyomok

  Szemcse-károsodás Ezt a kárt a bőr nem megfelelő nyers megtartósítása és gondozása okozhatja. Ez is előfordulhat a rossz barnító technikák. Paraziták Ezek a hibák parazita harapásnyomok kerek lyukak a bőrön.

  parazita harapásnyomok

  Ezek eredményeként paraziták jelen in abőrt, mielőtt a barnító folyamat. Szeplő Egyes bőr jelen szeplő. Néhány több, mint mások, de nem jelentenek nagy problémát a dyeing folyamat.

  parazita harapásnyomok

  A szeplő nem tekinthető hibák.