Időzített bombák a fűben - HáziPatika

Ijesztő galandféreg

ijesztő galandféreg adományozzon ürüléket a férgekért Voronezh

Tömeges hepatitis-fertőzés hanyagság miatt A Frenzal Rhomb nevű punkegyüttes énekese, Jay Whalley a zenekar Facebook-oldalán osztotta meg rajongóival, hogy pontosan miért is volt több héten át kórházban. Elmondása szerint január én lett rosszul, amikor egy koncertre ijesztő galandféreg pakolt egy erősítőt az autójába. Gondolta, a közeli boltban vesz egy üveg vizet.

Belső élősködők, amelyek az emberre is veszélyesek lehetnek

Amikor azonban elővette aprópénzét, rájött, hogy egyszerűen fogalma sincsen arról, hogy azok mik és mire valók. Szerencséjére vele volt egy barátja, akinek ugyan az első gondolta az volt, hogy valamilyen drogot ijesztő galandféreg be, de hamar rájött, hogy Whalley furcsa viselkedését nem kábítószer okozza.

ijesztő galandféreg nem megtermékenyített féregtojás

Az énekes ekkor ájult el először. Elmondása szerint a következő, amire emlékszik, hogy kórházban fekszik, körülette aggódó családtagjaival.

Szívférgesség - új veszély fenyegeti kedvenceinket

Az orvosok pedig elmondták neki, hogy kétszer is elájult, és vizsgálataik alapján egy centiméteres tumor van az agyában. Ezután még három hetet kellett várni a műtétre, amit Valentin-napon, február én hajtottak végre.

Azt, hogy egy galandféreg támadta meg, pár nappal később állapították meg. Milyen paraziták mosatlan kezekből vegetáriánus Whalley nem kicsit csodálkozott, amikor az orvosok közölték vele, hogy a főleg a sertésekben előforduló horgasfejű galandféreg támadta meg.

ijesztő galandféreg a férgek mellékhatásai az embereknél

Egészen pontosan annak lárvája. Whalley szerint a lárva feltehetően négy évvel korábban, egy közép-amerikai turné alatt kerülhetett a szervezetébe. Valószínűleg úgy, hogy a vegetáriánus ételét elkészítő szakács előtte fertőzött hússal dolgozott, és nem mosott kezet.

ijesztő galandféreg milyen jellemzőkkel jár a laposférges paraziták

A lárva pedig a vega kajára, onnan Whalley bélrendszerébe, majd az izmokon keresztül az agyába jutott, ahol emiatt ciszta alakult ki, és az okozta rosszullétét. Whalleyt azóta már haza is engedték a kórházból.

  1. Féreghajtó kutyáknak akár 15% kedvezménnyel | cubaseoktato.hu
  2. Neurocysticercosis galandféreg

Mint írja, kíváncsian várja, lesz-e valamilyen maradandó káros hatása a Valentin-napi agyműtétnek. Ajánlott videó.