Pokolbeli férgeket fedeztek fel a Föld mélyében

Férgek bolygója. Ridgeback-Mix-Max-Mangoworms féreggyógyszer az emberi pinworm számára

A Föld bolygóinak parazitái.

férgek tüdővénák

Tartalom A Naprendszer bolygóinak nevei a Föld kivételével megegyeznek a római és görög mitológia isteneinek nevével: Merkúr: a kereskedelem, az utazás és a tolvajlás római istene Vénusz: a szépség és a szerelem római istennője Mars: a háború istene Jupiter: a Pantheon római főistene és az univerzum teremtője Szaturnusz: a mezőgazdaság római istene Uránusz: az ég görög istene Neptunusz: a tengerek római istene A törpebolygók neveinek eredete: Ceres: a növények római istene Pluto: az alvilág római istene Haumea: a termékenység hawaii istennője Makemake: a polinéz teremtő isten Eris: a viszály és veszekedés a Föld bolygóinak parazitái gonosz férgek bolygója.

Egyes kultúrákban a hét napjainak elnevezése az istenek nevéből származik, amik társultak minden egyes férgek bolygója.

férgek torlódása

A spanyol férgek bolygója például a hétfő lunes a Hold Luna napja, a kedd martes a Mars Marte napja, a szerda miércoles a Merkúr Mercurio napja, a csütörtök jueves a Jupiter Júpiter napja, a péntek viernes pedig a Vénusz Venus napja. De pl.

A majmok bolygója

A közhiedelemmel ellentétben a Friday és Freitag nem a free ill. A különböző bolygók melléknevei mitológiai személyektől származnak, kivétel az Uránusz mellékbolygóinak nevei, melyek klasszikus színházi darabok szereplőiről emlékeznek meg.

személyekre fertőző pinworms ek

A Naprendszer további kisebb elemei különböző források által kapták neveiket: mitológiai alakokról Pluto, Sedna, Eris, Varuna és Ceresfelfedezőikről mint például a Halley-üstökös vagy a felfedezésükkel kapcsolatos alfanumerikus kódokból. A bolygók fontosabb jellemzői[ szerkesztés ] Az alábbi táblázatban a Nap és a bolygók néhány adata szerepel a Föld megfelelő adatával összehasonlítva.

helmint gyógyszerek az emberek véleménye

Fontos információk.