Account Options

Fiú parazita. A parazita 1994 HUN [1080p] [Teljes film] hogyan lehet eltávolítani a férgeket a gyermekgyógyászból

Tartalom

  Fiú parazita, Parasyte: The Maxim - Én a parazitákkal vagyok Tartalom Élősködők - Magyar előzetes 1 Élősködők - Magyar előzetes 1 Gyomrában hordozza parazita ikertestvérét egy fiú A perui Isbac Pacunda gyomrában három éve fejlődik vele együtt ikertestvére, aminek haja, csontjai és szemei is vannak, de tüdővel és aggyal nem rendelkezik.

  fiú parazita

  Fiú parazita három éves fiú ritka rendellenességét fiú parazita megműteni, mint egy átlagos sziámi ikerpárt. Hamarosan megműtik azt a három éves fiút, akinek születése óta növekszik parazita testvére is — a gyomrában, írja a Daily Mail. A perui Isbac Pacunda röntgenjei fiú parazita testvérének a szemei, a csontjai és a haja is kifejlődtek, de tüdővel és aggyal nem rendelkezik.

  fiú parazita

  A parazita grammot nyom, és 25 centiméter hosszú. Az egypetéjű ikertestvérek egyikéből akkor válhat hasonló parazita, amikor a petesejt elkezd kettéválni, de valamitől nem sikerül teljesen a folyamat.

  fiú parazita

  Fiú parazita a sziámi ikerpárok néha képesek megszületni az egészséges féllel együtt, de Jonathan Fanaroffa, a clevelandi Szivárvány gyermekkórház újszülöttgyógyásza szerint olyan csak nagyon ritkán történik, hogy lenyelik az egészségtelen példányt. Ettől függetlenül a műtét egyszerűbb, mint egy átlagos sziámi ikerpár eltávolítása, hiszen csak fel kell nyitni Pacunda gyomrát, és el is távolíthatják a parazita-testvért. Hasonló történetből írt Stephen King ben regényt, a Halálos árnyék című könyvében a főszereplőnek szintén gyerekkorában távolították el ikertestvére maradványait a testéből, de itt azért meg van csavarva annyival a dolog, hogy egyszer csak felkeresi a rosszul járt rokon, Isbac Pacundának azért valószínűleg nem kell fiú fiú parazita félnie.

  Nem ez az első eset, amikor ikertestvéreiket különleges módon hordozzák magukkal gyerekek.

  fiú parazita